Strict Standards: Declaration of Website::display() should be compatible with Smarty::display($resource_name, $cache_id = NULL, $compile_id = NULL) in /var/www/vhosts/aalsmeersharmonie.nl/httpdocs/lib/Website.class.php on line 4 Strict Standards: Non-static method Factory::fillObject() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/vhosts/aalsmeersharmonie.nl/httpdocs/lib/db/TalenDataManager.class.php on line 172 Aalsmeers Harmonie

Welkom op de website van Aalsmeers Harmonie!

Aalsmeers Harmonie is een actieve muziekvereniging in Aalsmeer. In 2013 vierde de harmonie haar 100-jarig bestaan. Ook in 2015 staan er weer veel optredens in de planning. Op deze site kunt u alles lezen over de harmonie en haar activiteiten. Zo vindt u hier de activiteitenkalender, verslagen en foto's van de optredens.

Bent u enthousiast geworden? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Meld u hiervoor bij een van de bestuursleden. Speelt u geen instrument, maar wilt u de harmonie steunen? Word dan donateur!

Met vriendelijke groeten,

Aalsmeers Harmonie


Aalsmeers Harmonie wordt gesponsord door:
     


13-05-2016

Foto's Geraniummarktconcert

Zaterdag 7 mei speelde Aalsmeers Harmonie op de Geraniummarkt in Aalsmeer-Centrum. Er werd een vrolijk concert gegeven in het zonnetje. Kijk hier voor de foto's.

13-05-2016

Komende activiteiten

Kijk voor de komende activiteiten van Aalsmeers Harmonie bij de activiteitenkalender. Op 5 juni neemt AH deel aan het Pier K festival en op 19 juni speelt de harmonie bij het Fort Kudelstaart, tijdens het Flower Festival.

11-10-2013

Volg Aalsmeers Harmonie via sociale media

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Aalsmeers Harmonie? Volg de harmonie op Facebook (Aalsmeers Harmonie) of via Twitter (@aalsmeersharmon).