Welkom op de website van Aalsmeers Harmonie!

Aalsmeers Harmonie is een actieve muziekvereniging in Aalsmeer. In 2013 vierde de harmonie haar 100-jarig bestaan. Ook in 2014 staan er weer veel optredens in de planning. Op deze site kunt u alles lezen over de harmonie en haar activiteiten. Zo vindt u hier de activiteitenkalender, nieuwsbrieven, verslagen en foto's van de optredens.

Bent u enthousiast geworden? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Meldt u hiervoor bij een van de bestuursleden. Speelt u geen instrument, maar wilt u de harmonie steunen? Word dan donateur!

Met vriendelijke groeten,

Aalsmeers Harmonie

Aalsmeers Harmonie wordt gesponsord door:

10-04-2014

27 april Koninkrijkconcert

Zondagmiddag 27 april geeft Aalsmeers Harmonie een concert in de Doopsgezinde Kerk in Aalsmeer. Het thema van dit concert is: 200 jaar Koninkrijk. Er staan heel diverse nummers op het programma, die allemaal iets met het Koninkrijk te maken hebben. Aanvang concert: 15.00 uur, toegang €7,50 (kaarten oa verkrijgbaar bij Boekhuis Aalsmeer).

28-01-2014

IBAN Aalsmeers Harmonie

Het IBAN-rekeningnummer van Aalsmeers Harmonie is: NL13 RABO 0300 1001 67. Voor het overmaken van uw donateursbijdrage en contributie moet u voortaan dit nummer gebruiken.

20-01-2014

Foto's concerten online

Zondag 19 januari gaf Aalsmeers Harmonie een feestelijk Champagneconcert om het nieuwe jaar in te luiden. Ook werden tijdens deze middag de jubilarissen in het zonnetje gezet. Lees het verslag en bekijk de foto's. Ook de foto's van het kerstconcert met mannenkoor Con Amore staan online.

11-10-2013

Volg Aalsmeers Harmonie via sociale media

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Aalsmeers Harmonie? Volg de harmonie op Facebook (Aalsmeers Harmonie) of via Twitter (@aalsmeersharmon).