Welkom op de website van Aalsmeers Harmonie!

Aalsmeers Harmonie is een actieve muziekvereniging in Aalsmeer. In 2013 vierde de harmonie haar 100-jarig bestaan. Ook in 2015 staan er weer veel optredens in de planning. Op deze site kunt u alles lezen over de harmonie en haar activiteiten. Zo vindt u hier de activiteitenkalender, verslagen en foto's van de optredens.

Bent u enthousiast geworden? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Meld u hiervoor bij een van de bestuursleden. Speelt u geen instrument, maar wilt u de harmonie steunen? Word dan donateur!

Met vriendelijke groeten,

Aalsmeers Harmonie


Aalsmeers Harmonie wordt gesponsord door:
     


29-09-2015

24 oktober Aalsmeer in Concert

Op zaterdag 24 oktober geven de drie Aalsmeerse muziekverenigingen een gezamenlijk concert: Aalsmeer in Concert. Sursum Corda, Muziekvereniging Flora en Aalsmeers Harmonie brengen alle drie een aantal muziekstukken ten gehore op deze avond. Het belooft een afwisselend programma te worden. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. Entree: €5,00. Kaarten zijn bij de leden en aan de deur te koop.

29-09-2015

14 november concert met Soundsation

Het koor Soundsation viert zijn 5-jarig bestaan en Aalsmeers Harmonie werkt aan het jubileumconcert mee. Dit concert vindt op 14 november plaats in The Beach. Een heerlijke avond uit, met leuke muziek om mee te zingen!

11-10-2013

Volg Aalsmeers Harmonie via sociale media

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Aalsmeers Harmonie? Volg de harmonie op Facebook (Aalsmeers Harmonie) of via Twitter (@aalsmeersharmon).