Welkom op de website van Aalsmeers Harmonie!

Aalsmeers Harmonie is een actieve muziekvereniging in Aalsmeer. In 2013 vierde de harmonie haar 100-jarig bestaan. Ook in 2014 staan er weer veel optredens in de planning. Op deze site kunt u alles lezen over de harmonie en haar activiteiten. Zo vindt u hier de activiteitenkalender, nieuwsbrieven, verslagen en foto's van de optredens.

Bent u enthousiast geworden? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Meldt u hiervoor bij een van de bestuursleden. Speelt u geen instrument, maar wilt u de harmonie steunen? Word dan donateur!

Met vriendelijke groeten,

Aalsmeers Harmonie

Aalsmeers Harmonie wordt gesponsord door:

Grote Club Actie

Dit jaar doet Aalsmeers Harmonie mee aan de Grote Club Actie. Koop uw loten via de volgende link en steun de harmonie:

Harmonie repeteert voor concours

De repetities van Aalsmeers Harmonie staan in het teken van het concours op 8 november in Wijchen. Er wordt hard gerepeteerd aan de stukken om tot een een goed resultaat te komen.

Activiteitenkalender bijgewerkt

De activiteitenkalender van Aalsmeers Harmonie is bijgewerkt. Bekijk de kalender en zie welke concerten de harmonie dit seizoen geeft.

Champagneconcert 2015

Het is even weg, maar het volgende concert staat al gepland: het Champagneconcert. Noteer vast in uw agenda: zondag 25 januari om 15.00 uur in de Doopsgezinde kerk in Aalsmeer.

11-10-2013

Volg Aalsmeers Harmonie via sociale media

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Aalsmeers Harmonie? Volg de harmonie op Facebook (Aalsmeers Harmonie) of via Twitter (@aalsmeersharmon).