Welkom op de website van Aalsmeers Harmonie!

Aalsmeers Harmonie is een actieve muziekvereniging in Aalsmeer. In 2013 vierde de harmonie haar 100-jarig bestaan. Ook in 2015 staan er weer veel optredens in de planning. Op deze site kunt u alles lezen over de harmonie en haar activiteiten. Zo vindt u hier de activiteitenkalender, verslagen en foto's van de optredens.

Bent u enthousiast geworden? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Meld u hiervoor bij een van de bestuursleden. Speelt u geen instrument, maar wilt u de harmonie steunen? Word dan donateur!

Met vriendelijke groeten,

Aalsmeers Harmonie

Aalsmeers Harmonie wordt gesponsord door:

08-01-2015

Champagneconcert 2015

Aalsmeers Harmonie wenst iedereen een gelukkig en muzikaal 2015! Om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden, geeft de harmonie zondag 25 januari een concert in de Doopsgezinde kerk. Entree is gratis, het concert start om 15.00 uur. Meer informatie.

30-11-2014

Verslag concours

Aalsmeers Harmonie heeft op 29 november deelgenomen aan een concours in Wijchen. Lees hier het verslag.

11-10-2013

Volg Aalsmeers Harmonie via sociale media

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Aalsmeers Harmonie? Volg de harmonie op Facebook (Aalsmeers Harmonie) of via Twitter (@aalsmeersharmon).