Welkom op de website van Aalsmeers Harmonie!

Aalsmeers Harmonie is een actieve muziekvereniging in Aalsmeer. In 2013 vierde de harmonie haar 100-jarig bestaan. Ook in 2015 staan er weer veel optredens in de planning. Op deze site kunt u alles lezen over de harmonie en haar activiteiten. Zo vindt u hier de activiteitenkalender, verslagen en foto's van de optredens.

Bent u enthousiast geworden? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Meld u hiervoor bij een van de bestuursleden. Speelt u geen instrument, maar wilt u de harmonie steunen? Word dan donateur!

Met vriendelijke groeten,

Aalsmeers Harmonie

Aalsmeers Harmonie wordt gesponsord door:

15-04-2015

Geef je op voor WAK play-in

Op zaterdag 30 mei organiseren Aalsmeers Harmonie, Sursum Corda en Muziekvereniging Flora een play-in. Deze play-in vindt plaats aan de start van de Week van de Amateurkunst (WAK). Gezocht: enthousiaste muzikanten, met minimaal A diploma of 3 jaar orkestervaring/muziekles voor dit leuke evenement. Meld je aan voor deelname via: wakplayin@gmail.com. De inschrijving sluit op 30 april.

31-03-2015

9 mei: optreden Geraniummarkt

Zaterdag 9 mei vindt de Geraniummarkt plaats in Aalsmeer-Centrum. Tijdens deze bloemrijke markt mag Aalsmeers Harmonie een optreden verzorgen. Van 13.00-14.00 uur kunt u luisteren naar gezellige muziek van de harmonie.

30-11-2014

Verslag concours

Aalsmeers Harmonie heeft op 29 november deelgenomen aan een concours in Wijchen. Lees hier het verslag.

11-10-2013

Volg Aalsmeers Harmonie via sociale media

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Aalsmeers Harmonie? Volg de harmonie op Facebook (Aalsmeers Harmonie) of via Twitter (@aalsmeersharmon).