Welkom op de website van Aalsmeers Harmonie!

Aalsmeers Harmonie is een actieve muziekvereniging in Aalsmeer. In 2013 vierde de harmonie haar 100-jarig bestaan. Ook in 2014 staan er weer veel optredens in de planning. Op deze site kunt u alles lezen over de harmonie en haar activiteiten. Zo vindt u hier de activiteitenkalender, nieuwsbrieven, verslagen en foto's van de optredens.

Bent u enthousiast geworden? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Meldt u hiervoor bij een van de bestuursleden. Speelt u geen instrument, maar wilt u de harmonie steunen? Word dan donateur!

Met vriendelijke groeten,

Aalsmeers Harmonie


Aalsmeers Harmonie wordt gesponsord door:
     


19-10-2014

Grote Club Actie

Dit jaar doet Aalsmeers Harmonie mee aan de Grote Club Actie. Koop uw loten via de volgende link en steun de harmonie:
https://www2.clubactie.nl/actie/AalsmeersHarmonie

19-10-2014

Harmonie repeteert voor concours

De repetities van Aalsmeers Harmonie staan in het teken van het concours op 8 november in Wijchen. Er wordt hard gerepeteerd aan de stukken om tot een een goed resultaat te komen.

19-10-2014

Activiteitenkalender bijgewerkt

De activiteitenkalender van Aalsmeers Harmonie is bijgewerkt. Bekijk de kalender en zie welke concerten de harmonie dit seizoen geeft.

19-10-2014

Champagneconcert 2015

Het is even weg, maar het volgende concert staat al gepland: het Champagneconcert. Noteer vast in uw agenda: zondag 25 januari om 15.00 uur in de Doopsgezinde kerk in Aalsmeer.

11-10-2013

Volg Aalsmeers Harmonie via sociale media

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Aalsmeers Harmonie? Volg de harmonie op Facebook (Aalsmeers Harmonie) of via Twitter (@aalsmeersharmon).