Welkom op de website van Aalsmeers Harmonie!

Aalsmeers Harmonie is een actieve muziekvereniging in Aalsmeer. In 2013 vierde de harmonie haar 100-jarig bestaan. Ook in 2014 staan er weer veel optredens in de planning. Op deze site kunt u alles lezen over de harmonie en haar activiteiten. Zo vindt u hier de activiteitenkalender, nieuwsbrieven, verslagen en foto's van de optredens.

Bent u enthousiast geworden? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Meldt u hiervoor bij een van de bestuursleden. Speelt u geen instrument, maar wilt u de harmonie steunen? Word dan donateur!

Met vriendelijke groeten,

Aalsmeers Harmonie

Aalsmeers Harmonie wordt gesponsord door:

29-05-2014

17 juni afsluitend concert

Dinsdag 17 juni sluit Aalsmeers Harmonie het seizoen af met een buitenconcertje bij Zorgcentrum het Kloosterhof. Het concert duurt van 19.45 tot 20.30 uur en het programma bestaat uit bekende, lichte muziek.

29-05-2014

Foto's online

Onder het kopje Fotoalbum staan nu foto's van het Koningsconcert op 27 april en Dodenherdenking op 4 mei. Alle foto's zijn gemaakt door Kick Spaargaren.

28-01-2014

IBAN Aalsmeers Harmonie

Het IBAN-rekeningnummer van Aalsmeers Harmonie is: NL13 RABO 0300 1001 67. Voor het overmaken van uw donateursbijdrage en contributie moet u voortaan dit nummer gebruiken.

11-10-2013

Volg Aalsmeers Harmonie via sociale media

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Aalsmeers Harmonie? Volg de harmonie op Facebook (Aalsmeers Harmonie) of via Twitter (@aalsmeersharmon).